Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2009 04:09 - Гуменки? НЕДОПУСТИМО!!! (Потребителски неволи-3)
Автор: totoni Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2927 Коментари: 9 Гласове:
0

Последна промяна: 09.03.2009 10:23


Ееей, разбрах аз какъв е проблема на българския бизнес, бе! Разбраааааааааах...Ха-ха, чудите се, по-напред съм от вас, а? Добре де, добре, ще ви отворя! Нали сте ми дружки, ще ви разкрия тайната, която открих тази вечер.  Гуменките, в гуменките е разковничето! Еееех, отвориха ми се очите и по-силна се чувствам някак, като съм разкрила тайната на успешните заведения!

Та, сега ще ви обясня, ама после за това ноу-хау ще искам все пак някакво материално изражение. Като ви тръгне заведението, поне по някое безплатно питие отвреме-навреме или влизане без резервация, или пък...знам ли, както ви дойде, така от сърце някак, отвъртре, к’вот даде Господ сега, само да не забрявате на кого дължите просперитета на заведението си.

Какво е най-важното за едно заведение? Да се грижи за комфорта на посетителите си, нали така? Дааа! И как да го постигнете? Кое е най-важното за поддържането на високо ниво на настроението на посетителите в заведението ви? Ето я тайната-да не виждат вашите посетители някой, който е обут с...гуменки. Хах! Тежко е! Представяте ли си? Седите си, пиете си питието, първо, второ, поредно и изведнъж...пред очите ви се появява някакъв прошляк с гуменки. Ама няма никакво значение, че въпросните гуменки стрували има-няма 200 лв. Ама няма значение, че човекът е упражнил исконното си човешко право да има собствена визия за облеклото си. Ама няма значение, че човекът изглежда перфектно. Няма значение, също така, че е отишъл там да похарчи прилично количество пари и да се позабавлява, обут във възможно най-удобните обувки за танци. Неее, нищо от това няма значение! Важното е да предпазите останалите посетители в заведението ви от ужасяващата гледка на човек, обут в гуменки. Модерни били? Така му било кеф на човека? Неее, абсурд! Представяте ли си как ще ви падне имиджа? Ми там хората са влезли предимно, за да зяпат в краката на другите хора и да не дава Господ да видят гуменки...Оооо, не, срам за вашето заведение!

Важно ли е, че човекът с гуменките преди това е посещавал заведението ви безброй пъти? Оставил е голяма част от парите си при вас. Неее, к’во значение има, айде бе, нищо не трябва да ви спира в стремежа ви да опазите имиджа на великото си заведение.

НесоГН, хора, за Бога, не пускайте хора с гуменки!

А пък логичното решение на тези хора е да изберат друго заведение, в което (о, еретици!) не само, че не те гледат в караката, ами те посрещат с усмивка, взимат ти палтото, размазват се, любезни са, не спират да се усмихват и накрая хората, с човека с гуменките в редиците си, оставят огромен бакшиш, провокирани от факта, че никой не се е опитал да се намеси в собствената им преценка за това как да изглеждат и с какво да са облечени, обути и пр.

Не можах да повярвам, хора! Вярвайте ми, потресох се от тази криворазбрана, побългарена институция, наречена „фейс-контрол” или *** ли му ******как го наричат. Бяхме върнати от входа на елитен пиано бар в София, където сме били безброй пъти и унижението, което преживяхме, беше направо...Не знам...както и да е. Само един съвет от мен – ако не са ви уведомили, не ходете в пиано бар „Синатра” с гуменки! Не се притеснявам да използвам името му, защото това, според мен, е недопустимо! И това не е антиреклама. Просто е действителността! С която се сблъскахме челно тази вечер и ако мога да ви го спестя – добре би било. НИКАКВИ ГУМЕНКИ, МАРАТОНКИ ИЛИ подобни обувки, които биха ви били удобни, за които смятате, че отиват на визията ви, които ви харесват и смятате, че сте се облекли добре, според собствения ви вкус! Необходимо е преди да тръгнете за някъде да се осведомите за вкуса на собствениците на заведението, за да разберете какво е подходящо да носите в съответната вечер. Пълен абсурд, мисля аз!
                Както и да е! Ние прекарахме една страхотна вечер. На друго място. И това, което постигнаха е, че повече няма да стъпим във великия бар „Синатра”. Много си повярваха, бе! Вместо да се взират в гуменките на хората, по-добре да помислят за промяна на репертоара, че той не мръдна от толкова години и вече доста досадиха. Но...нееееееееееее, проблема, както разбрахме е в...гуменките!



Тагове:   неволи,   недопустимо,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. martito - Е, що не ги събухте и не тръгнахте по ...
03.03.2009 07:57
Е, що не ги събухте и не тръгнахте по чорапки?
;)))))
Поздрави!:)
цитирай
2. totoni - най-смешното е, че ми го предлож...
03.03.2009 12:34
най-смешното е, че ми го предложиха-:)))съвсем сериозно! хахахах
поздрави и на теб!
цитирай
3. darkenedangel - Там от години си е зле..
03.03.2009 22:53
поздрав за решението има и други барове :)
цитирай
4. edinman - И на поляна да съм
04.03.2009 12:31
И на гола поляна да съм ако до мен са приятелите,
купона ни е в кърпа вързан.Каня ви в природния
бар-Камен бряг лятото.Фейсконтрол-...може и бански
но не е задължително!:))))
цитирай
5. totoni - edinman, абсолютно си прав за ку...
04.03.2009 13:10
edinman, абсолютно си прав за купона-:)))И благодаря за поканата - от мое име и от името на приятелите, с които ще се възползваме от нея-:)))!!
поздрави
цитирай
6. malkiatprintz - Криворазбрана снобарийка...
04.03.2009 15:20
хехехе... заслужава човек да се тупне във смокинг, да ги огледа и да си тръгне с думите, че заведението не му пасва на дрехите...:):):)
цитирай
7. totoni - нещо подбно сме замислили и ние-...
04.03.2009 15:22
нещо подбно сме замислили и ние-:))
Поздрави!
цитирай
8. krotalka - Криворазбрана цивилизация!
04.03.2009 15:40
Това е!
цитирай
9. kozmomafa - bravo
10.03.2009 16:37
taka si e 4ove4e
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: totoni
Категория: Лични дневници
Прочетен: 293141
Постинги: 81
Коментари: 958
Гласове: 4845
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031